logo

Winkelconcept

Interesse in het Battery Street Concept?

U beschikt over een “entrepreneurial spirit” en wenst hiermee een solide toekomst op te bouwen in nauwe samenwerking met een sterk Belgisch bedrijf met een internationale reputatie?

Battery Street biedt u de kans uw ondernemersdroom waar te maken!

Alessandro Volta, Luigi Galvani, Gaston Planté, Thomas Edison, Henri Tudor (Belg)… dankzij deze mensen die aan de bakermat van de batterij stonden, hebben wij bij Battery Supplies sinds 1999 van batterijen ons beroep kunnen maken. Zoals de naam reeds laat vermoeden, levert Battery Supplies alles dat van ver of van dichtbij met batterijen te maken heeft.

In ons gamma zitten onder meer startbatterijen voor auto’s, vrachtwagens, batterijen voor industriële reinigingsmachines, schaarliften, hoogwerkers, golfwagens, heftrucks UPS, elektrisch handgereedschap….

Daar komen ook nog alle accessoires bij zoals onder andere batterijladers, vulsystemen en onderhoudssystemen… Tevens behoren ook het onderhoud en de herstelling van batterijen & laders tot onze troeven!

Battery street winkels magasins

Waarom Battery Street?

Battery Street is de one-stop-shop voor klanten, particulier of professioneel, op zoek naar batterijen voor eender welke toepassing. Hierbij kan het publiek – zowel consumenten, bedrijven als handelaars – alle batterijoplossingen onder 1 dak vinden. Deze centralisatie stelt Battery Supplies in staat om met Battery Street de markt te benaderen met een duidelijke gepositioneerde formule: de consument kan rekenen op de beste advies- en dienstverlening, de snelste levertermijnen en de scherpste prijzen.

De Kernelementen van het concept

EEN ONGEKEND AANBOD

Voor uw heftruck, industriële kuismachine, hoogwerker, auto, vrachtwagen, motorfiets, E-bike, golfkar, boot, mobilhome, rolstoel, verkeerssignalisatie, electrical vehicule, kraan, grasmaaier, zonne-energie systeem, windmolen, UPS-systeem, alarmsysteem, elektrische boor, elektrisch tuingereedschap, laptop, barcode scanner, mobiele telefoon,… Battery Street heeft de batterij !

EEN UITGEKIEND WINKELCONCEPT

De winkels en hun indeling hebben een kwaliteitsvolle en no-nonsense uitstraling waarin de producten centraal staan en elke klant persoonlijk wordt geadviseerd en bediend.

TOEGANKELIJKE PRIJZEN

Het voordeel dat we onze ondernemers bieden is de mogelijkheid om grote of kleine hoeveelheden batterijen van alle soorten aan te bieden. Wij kopen onze batterijen per container aan in grote hoeveelheden bij verschillende leveranciers wereldwijd en laten u als ondernemer de keuze om grote of kleine hoeveelheden te kopen naargelang de behoeften van uw cliënteel binnen het assortiment dat u dient aan te bieden. Dankzij deze strategie kunnen we snel batterijen van topkwaliteit leveren tegen voordelige prijzen.

DE KRACHT VAN EEN IMPORTEUR/GROOTHANDEL MET DE SERVICE VAN EEN ZELFSTANDIGE

Door de ondersteuning van Battery Supplies beschikken Battery Street en bijgevolg ook onze ondernemers steeds over de laatste innovaties inzake batterijen en kunnen ze rekenen op snelle levertijden. Daarnaast bent u als ondernemer altijd op de hoogte door onze regelmatige opleidingen, welke van u een echte expert maken!

U bent overtuigd?

Dan ontvangen wij u graag voor een nadere kennismaking!

De volgende stappen naar uw succesvolle carrière in het Battery Street concept zullen als volgt gaan:

1

Via de website kan u zich kenbaar maken als kandidaat en een registratieformulier (onderaan deze pagina) invullen.

2

Na ontvangst hiervan, nemen wij telefonisch of per kerende mail contact met u op.

3

Komen de wederzijdse verwachtingen op het eerste gezicht overeen, dan krijgt u nog meer informatie toegestuurd mbt een aantal kerncijfers, investeringen en kosten.

4

Ingeval van toenemende interesse, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek.

5

Indien dit gesprek positief verloopt, bezorgen wij u een alvast een eerste overzicht van het Battery Street concept waarin de belangrijkste bepalingen
van het contract worden toegelicht.

6

Indien alles voor u duidelijk is, kan een maand later het contract getekend worden en begint uw nieuwe leven als succesvol lid van de
Battery Street familie!

Interesse of een vraag?