logo

Over ons

BATTERY STREET CORNER CONCEPT

In 2010 ontwikkelden we een nieuw en zeer aantrekkelijk one stop shop-concept met alle soorten batterijen, batterijladers en accessoires, voor elke toepassing. Op die manier zijn we erin geslaagd om zowel de B2B klant als de eindgebruiker te bedienen via het Retail kanaal.

Momenteel hebben we 17 winkels via een samenwerkingsovereenkomst in verschillende landen. Het concept maakt het mogelijk voor de ondernemer om zich te concentreren op de verkoop en het ontwikkelen van zijn klantenportefeuille.

Wij, als conceptgever, voorzien een aangepaste ondersteuning op maat bij de opstart en staan garant voor de verdere ondersteuning tijdens de samenwerking. Naast dit alles bieden wij ook ondersteuning voor uw marketingbeheer, IT, inkoop, product management, onderhoudsservice bij uw klanten, transport nationaal en internationaal…

Wij zijn geïnteresseerd om ons concept verder uit te plooien in heel Europa en Noord-Afrika, en zullen interessante aanvragen met de grootste zorg behandelen.

Onze voordelen

Professioneel advies


“Zoveel batterijen, zoveel merken, zoveel soorten en zoveel verschillende prijzen, waar zit nu juist het verschil?”

“Koop ik beter gewone of herlaadbare batterijen?”

“Onderhoudsvrije startbatterijen voor de wagen gaan toch minder lang mee ..?”

“Mijn motobatterij, gaat die defect als ik in de winter niet rijd?”

“Kan ik een autobatterij gebruiken voor de verlichting in mijn caravan?”

Bij Battery Street krijg je het juiste advies!

Een selectie van de beste producten aan de scherpste prijs


Bij ons vind je voor al jouw batterijnoden de beste oplossing. Geen schreeuwerige, nietszeggende reclame of dure verpakkingen.

Battery Street loodst je enkel naar de juiste batterij voor jouw toepassing. En ook voor alle accessoires (druppelladers, kabels, solar toepassingen …) én voor herstellingen kan je bij ons terecht.

En hebben we het product niet op voorraad, dan zoeken we het graag voor je op.

Stock & Flexibiliteit


Dankzij onze grote voorraad van batterijcellen, containers en onderdelen kunnen we uw tractiebatterijen in een zeer korte tijd monteren naar uw wensen. Of u nu alleen de elementen of dan wel een complete batterij met een nieuwe container, automatisch vulsysteem en/of een zuur circulatiesysteem, … zou willen, ons assemblage-team maakt het mogelijk binnen de kortste tijd. Alles wat we nodig hebben is het type machine, voltage en capaciteit en/of afmetingen, zo simpel is het: de rest wordt door ons verzorgd. De batterij wordt zorgvuldig verpakt om bij u te leveren: “klaar voor gebruik”, alles wat u hoeft te doen is deze aan te sluiten op uw heftruck en u kan weer rijden. …

Ook voor de professional


Battery Street wordt gepowered door de grootste batterijspecialist van België.

Rechtstreeks contact met fabrikanten garandeert correcte informatie, de beste prijs en een perfecte service. De meeste producten zijn steeds uit voorraad leverbaar of kunnen binnen de 24 uur vanuit het hoofddepot worden voorzien.

Waarom het als professional nog verder zoeken?

Verschillende soorten batterijen


Battery Street heeft het breedste scala van batterijen, laders en accessoires. Of u startbatterijen, cyclische batterijen, tractie batterijen, stationaire batterijen, e-bike batterijen, accu’s voor solar of marine toepassingen nodig heeft … wij hebben het.

Een batterij voor elke toepassing !


Voor uw heftruck, industriële reinigingsmachine, hoogwerker, auto, vrachtwagen, motor, golfkar, boot, mobilhome, rolstoel, verkeerssignalisatie, elektrisch voertuig, kraan, grasmaaier, zonne-energie
systeem, windmolen, UPS, alarmsysteem,…

We hebben de accu!