logo
Battery Street winkel Battery Street magasin

VOOR ALLES
EEN BATTERIJ!

Producten

In 2010 ontwikkelden we een nieuw en zeer aantrekkelijk one stop shop-concept met alle soorten batterijen, batterijladers en accessoires, voor elke toepassing. Op die manier zijn we erin geslaagd om zowel de B2B klant als de eindgebruiker te bedienen via het Retail kanaal.

Battery Street verkoopt batterijen, batterij-laders & toebehoren voor batterijen. In het gamma zitten onder meer startbatterijen voor auto’s, moto’s en vrachtwagens, batterijen voor industriële reinigingsmachines, schaarliften, hoogtewerkers, golfwagens, boten, heftrucks, UPS, …

Daar komen ook nog alle accessoires bij zoals onder andere batterijladers, druppelladers, vulsytemen, testers,… Indien U meer informatie wenst, kom dan gerust eens langs, wij helpen u met plezier verder.

Professioneel advies, Conseils professionnels

Professioneel advies

Grote stock & flexibiliteit, Grand stock et flexibilité

Stock & Flexibiliteit

Scherpste prijs, meilleur prix

Beste producten aan de scherpste prijs

Battery Street
Alle batterijen, Toutes les batteries

Verschillende batterijen

Een batterij voor elke toepassing

Particulieren en professionelen, Particuliers et professionnels

Voor professionelen en particulieren

Diensten

Herstelling fietsbatterijen

Levert uw batterij niet meer dezelfde kracht? Wenst u langer of verder te kunnen rijden met uw batterij? Wij geven uw batterij een tweede leven.

Herstelling laders

Wij hebben onze eigen service-afdeling voor het repareren & het onderhouden van (tractie) batterijen en industriële laders. We kunnen capaciteitstesten uitvoeren op batterijen, een batterij regenereren, en nog veel meer, hier in ons atelier of bij de klant ter plaatse. De elektronische afdeling is gespecialiseerd in het repareren van alle soorten laders: traditionele of hoog-frequentie laders.