logo

Diensten

Herstellen van fietsbatterijen

Battery Street heeft een uitgekiend concept bedacht voor het vernieuwen of herstellen van jouw fietsbatterij.

Indien mogelijk vervangt Battery Street alleen de batterijen en wordt de bestaande behuizing hergebruikt. Dit scheelt bijzonder veel in prijs en is nog eens goed voor het milieu ook!

Het principe :

Elk fiets heeft zijn eigen model van batterij, in deze behuizing zitten allemaal gelaste oplaadbare batterijcellen. Wij behouden de behuizing van de batterij, maken deze open & vervangen alle oude batterijcellen door nieuwe hoogwaardige batterijcellen. We schroeven of lijmen de behuizing terug dicht en u heeft een nieuwe batterij in de bestaande behuizing ! Dit scheelt bijzonder veel in de prijs : soms tot 50% goedkoper t.o.v. de nieuwprijs & het is nog goed voor het milieu ook !

Herstellen van laders en elektronica

Onze elektronica-afdeling is Europa’s grootste, best uitgeruste en meest diverse service center voor de reparatie van elektronische onderdelen voor heftrucks, hoogwerkers en andere industriële voertuigen.

Alle types laders – inclusief hoogfrequente laders – worden hersteld in onze werkplaats en daarna getest op een speciale vermogenstestbank. De tester is in staat om elk type batterij te simuleren, ongeacht voltage of stroomsterkte. De intern ontwikkelde software laat ons toe om de laadcurve af te drukken.

Dankzij onze investeringen in onze mensen en testopstellingen kunnen we onze gereconditioneerde laders aanbieden met dezelfde garantievoorwaarden als onze nieuwe laders.