Tractie monobloc batterijen Dyno Europe

Voltage
Capaciteit (C20)
Lengte (mm)

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 18

Meer informatie

2 VOLT TRACTIECELLEN

2 Volt tractiecellen worden vnl. gebruikt in zware industriële elektrische toepassingen zoals: elektrische heftrucks, elektrische trekkers, grote industriële reinigingsmachines, hoogwerkers, ?

De cellen zijn samengesteld uit positieve buisjesplaten & negatieve rasterplaten, welke een hogere capaciteit en langere levensduur garanderen dan conventionele batterijen met vlakke platen. De positieve en negatieve platen zijn gescheiden door middel van een microporeuze separator om zo onderling contact en kortsluiting te vermijden. De platen zitten in een polypropylene container die elastisch is en bestand tegen trillingen. Aan de onderkant van deze container is een restruimte voorzien om het slib te verzamelen en zo ook kortsluiting te vermijden.

Aan de bovenkant van de cellen is een spatdeksel voorzien om te vermijden dat de separatoren door de schokken en trillingen naar boven komen en zodoende kortsluiting te       voorkomen; eveneens om opspattend zuur tegen te gaan en om de platen en separators te beschermen tijdens het vullen. De cellen zijn standaard uitgerust met manuele vuldoppen
met een korfje om zo het bijvullen te vereenvoudigen. (bijvullen tot de onderkant van het korfje)

Lees meer