Ontdek onze shops

Onze shops
» Heist-op-den-berg
» Deerlijk
» Sint-Niklaas

» Eindhoven

» Lyon

Onze corners

» Baudour
» Beringen
» Hasselt
» Hemiksem
» Herstal
» Kalmthout
» Kontich
» Luxemburg
» Namen
» Seraing
» Sint-Job-in-'t-Goor
» Willebroek

Retour procedure

Via een Battery Street winkel

Je kan de bestelling tot 14 dagen na ontvangst kosteloos terug inleveren bij één van onze Battery Street filialen. Neem zeker de tijd om het online retourformulier in te vullen dat je vindt op www.batterystreet.be/retour. Vervolgens kan je het artikel binnenbrengen in een Battery Street winkel samen met een kopie van uw orderbevestiging.

Let op: de winkel zal je retour artikelen in ontvangst nemen en indien mogelijk een nieuw artikel meegeven. Indien je echter een terugbetaling wenst zal dit teruggestort worden op jouw rekening, je krijgt dus geen contante terugbetaling.


Terugzending

Je kan de artikelen ook binnen de 14 dagen na ontvangst gratis terugsturen via een DPD parcelshop, Vul daartoe het online retourformulier in op www.batterystreet.be/retour. Daarna ontvangt u een retourlabel van ons, kleef dit op de verpakking dat u binnenbrengt bij een DPD parcelshop met daarin het artikel dat u wil retourneren en een kopie van uw orderbevestiging.


Retourvoorwaarden:

- Goederen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet aangeleverd te worden samen met een kopie van uw orderbevestiging;
- Je retourneert het artikel binnen de 14 dagen nadat je de beslissing om de overeenkomst te herroepen aan Battery Street hebt meegedeeld;
- De producten moeten in een geschikte verpakking teruggestuurd worden;
- Als het artikel gebruikt werd of niet meer verkoopbaar is, kan er een schadevergoeding worden aangerekend;
- Gelieve eerst ons online retourformulier of het modelformulier in te vullen.